Pasta med spinat, champignon og tomat

Denne dejlige pastaret er hurtig at lave og helt vildt lækker! Fløden gør saucen dejligt cremet, og de friske cherrytomater tilføjer en dejlig friskhed. Det gør, at retten sagtens kan nydes både en kold, mørk vinteraften og om sommeren, hvis man har brug for en afveksling fra grillmaden. Under ingredienser har jeg skrevet tagliatelle, men andre former for lange, flade pasta kan også snildt bruges.
  • Difficulty: Easy
  • Category:
Servings: 2 yield(s)
Prep Time: 10 mins
Cook Time: 10 mins
Total Time: 20 mins
Ingredients
  • 250 g tagliatelle med spinat (Du kan også sagtens bruge pappardelle, fettuccine, linguine eller en anden form for lang, flad pasta.)
  • 125 g spinat
  • 200 g brune champignon
  • 250 g cherrytomater
  • 125 ml fløde
  • 50 g parmesan
  • 1/4 tsp revet muskatnød
  • salt og peber
Instructions
  1. Kog pasta ifølge anvisning på pakken
  2. Rens og skær champignonerne i skiver og steg i lidt smør ved høj varme til de er bløde.
  3. Skru ned for varmen til middel og tilsæt spinat. Lad dette vilte på panden og væske fra champignoner og spinat fordampe.
  4. Tilsæt så fløde, parmesan og muskatnød samt salt og peber efter smag. Rør løbende for at forhindre, at det brænder på.
  5. Lad fløden koge en anelse ind og tilsæt så halverede cherrytomater.
  6. Hæld så saucen ud over de drænede pastaer og fordel både sauce og fyld, så hver portion får lidt af hver.