Sød kartoffelkarry med spinat


Opskriften her giver en krydret, cremet karrysovs, der rækker til 6-7 personer. Jeg plejer at servere den med ris.
  • Difficulty: Medium
Servings: 4 yield(s)
Prep Time: 5 mins
Cook Time: 30 mins
Total Time: 35 mins
Ingredients
  • 1 tbsp garam masala
  • 1-2 tsp stødt spidskommen
  • 1 tbsp Rød karrypasta
  • 1 tbsp olie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tbsp revet ingefær
  • 5 søde kartofler
  • 2 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater (400g)
  • 1 dåse kokosmælk (400g)
  • 1/2 tsp cayennepeber (Eller efter smag)
  • salt salt og peber
  • 100 g spinat (Du kan sagtens bruge frossen spinat her)
  • 1 dåse kikærter (400g)
Instructions
  1. Rist garam masala og spidskommen over medium varme og tilsæt så olien og karrypastaen.
  2. Når olien er varm, tilsæt hakkede løg og revet ingefær og sauter til løgene er klare.
  3. Skær søde kartofler og gulerødder i mundrette stykker og steg disse et par minutter sammen med løgene. Hvis det begynder at brænde på, kan du evt. tilsætte en lille sjat vand.
  4. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og kikærter og rør rundt. Lad derefter retten småsimre i 20-25 min til kartofler og gulerødder er møre men ikke for bløde.
  5. Tilsæt så spinat og lad retten simre videre på lav varme et par minutter til spinaten er blød
  6. Smag til med salt og evt. cayennepeber.