Brownie-sauce (lavakage)

Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins Cook Time: 5 Mins Total Time: 15 Mins

Idéen til denne dessert blev udviklet sammen med nogle venner. Vi var alle helt vilde med ubagt brownie og kunne ikke forstå, hvorfor det ikke var en ting, når nu der findes så mange andre typer dessert-sauce.

Af praktiske hensyn er opskriften dog blevet kombineret med en lavakage, så serveringen (og præsentationen) bliver pænere, men smagen er stadig himmelsk.

Ingredients

0/8 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/6 Instructions
  • Tænd ovnen på 200 °C.
  • Smelt smør og chokolade over lav varme eller evt. vandbad under konstant omrøring. Tilsæt evt. en smule pulverkaffe til denne blanding og sørg for, at kaffen bliver fuldstændigt opløst.
  • Tag chokoladeblandingen af blusset og kom sukkeret i.
  • Nu skal ægget i, og når dette er blandet ud, tilsættes mel, vaniliesukker og salt efter smag.
  • Dejen kommes i ca. 4 små ramekiner (ca. 100 g i hver) og bages i ca. 5 min. til der er dannet en tynd overflade.
  • Spis browniesaucen/lavakagerne med det samme til vaniljeis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *