Kålsalat med kylling

Grønkålssalat kylling peberfrugt avocado hummus hummusdressing sesamfrø mandler spidskommen paprika
Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins Cook Time: 20 Mins Total Time: 30 Mins

Salaten her er virkelig mættende og kan sagtens spises som hovedret.

Selvom nogle af ingredienserne måske ikke virker super intuitive at blande sammen, ender det med at smage super lækkert og friskt.

Opskriften er lav på kalorier men virkelig mættende.

Ingredients

0/12 Ingredients
Adjust Servings
    Kylling
  • Salat
  • Dressing
  • Pynt

Instructions

0/11 Instructions
    Kylling
  • Mas kyllingefileterne, så de bliver nogenlunde samme højde over det hele og tør dem af med noget køkkenrulle. Krydr så med paprika, spidskommen og salt.
  • Steg de krydrede kyllingefileter under kraftig varme på en olieret pande til overfladerne er brune. Skru så ned for varmen og steg videre til kyllingen er gennemstegt men ikke tør.
  • Når kyllingen er færdigstegt og kølet en smule af, skæres den i skiver.
  • Salat
  • Kom et par håndfulde pillet og skyllet grønkål på en tallerken.
  • Halvér avocadoerne og skær dem i skiver. Læg en halv, skiveskåret avocado på toppen af grønkålen.
  • Halver peberfrugterne og skær dem i skiver. Placer så skiverne ovenpå grønkålen.
  • Læg den skiveskårede kylling på grønkålen.
  • Dressing
  • Bland hummus, eddike og vand sammen og rør rundt. Kom gerne lidt eddike i ad gangen og smag til. Mængden af vand kan også variere alt efter konsistensen på hummusen. Konsistensen skal være tynd men ikke vandet.
  • Pynt
  • Hak mandler groft og drys disse ud over salaten.
  • Kom dressing på efter smag.
  • Drys så liberalt sesamfrø ud over salaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *