Cremet pasta med kylling og rød peber

Pastaret serveret på hvid tallerken og pyntet med basilikum
Yields: 6 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins Cook Time: 15 Mins Total Time: 25 Mins

Vi har efterhånden lavet denne pastaret mange gange, da den er så nem og smager så godt. Det er ikke den sundeste ret i verden, men nogle gange må man gerne 😉

Opskriften her er til 6 store portioner.

Det er selvfølgelig valgfrit, men jeg plejer at pynte en portion med lidt parmesan og frisk basilikum, men det er også super lækkert uden!

Ingredients

0/7 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/8 Instructions
  • Kog pastaen ifølge anvisningen på pakken.
  • Hak løget groft, skær peberfrugten i små stykker på ca. 1 cm2 og skær så kyllingen i mundrette stykker.
  • Steg kyllingestykkerne i en gryde med en smule olie.
  • Når kyllingen er gennemstegt, kom løgene i gryden sammen med kyllingen og steg videre til løgene er klare.
  • Kom så peberfrugten i gryden og steg videre. Der vil blive udskilt en hel del væske, som skal koge ind, inden du går videre til næste trin.
  • Mens væsken koger ind, tilsætter du en lille smule kogende vand til en boullionterning. Der skal kun lige akkurat tilsættes nok til, at terningen kan opløses. Dette tilsættes til gryden med kylling, løg og peberfrugt.
  • Tilsæt flødeosten og rør rundt, så den smelter og bliver til en tyk sovs. Smag så til med salt og peber.
  • Hæld vandet fra pastaen og hæld så flødeostesovsen med fyld ud over og rør rundt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *