Surdejspandekager

surdejspandekager med sesamfrø og en dyppesauce med soya og hoisin
Yields: 4 Servings Difficulty: Easy Cook Time: 15 Mins

De fleste, der har prøvet at bage med surdej, har stået med noget surdejsstarter til overs, som de ikke helt ved, hvad de skal bruge til.
For nyligt fandt jeg ud af, at man kan bruge surdejen til super simpelt at lave nogle smadder lækre pandekager.

Opskriften her er til 4 små pandekager samt en lækker sauce til at dyppe pandekagerne i. Der er hurtigt, ekstremt nemt, kræver kun få ingredienser og smager skønt!

Ingredients

0/5 Ingredients
Adjust Servings
    Pandekager
  • Sauce

Instructions

0/5 Instructions
    Pandekager
  • Opvarm olie på en støbejernspande ved mellemhøj varme og drys sesamfrø ud i et tyndt lag på panden i et areal på ca. 5-6 cm.
  • Kom ca. 2 spsk surdej ovenpå sesamfrøene. Spred dejen ud, så du får en pandekage, der er ca. 5mm tyk.
  • Drys sesamfrø på den anden side af pandekagen, og når den giver slip på panden samt er brunet, vendes pandekagen.
  • Bag pandekagerne, til de er faste, gyldne og sprøde. Det tager ca. 3-5 min på hver side.
  • Sauce
  • Bland soya og hoisin sammen for at få en lækker sauce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *