Yields:
4 Servings
Difficulty: Medium
Prep Time: 5 Mins
Cook Time:
30 Mins
Total Time:
35 Mins
Opskriften her giver en krydret, cremet karrysovs, der rækker til 6-7 personer.
Jeg plejer at servere den med ris.
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Rist garam masala og spidskommen over medium varme og tilsæt så olien og karrypastaen.
- Når olien er varm, tilsæt hakkede løg og revet ingefær og sauter til løgene er klare.
- Skær søde kartofler og gulerødder i mundrette stykker og steg disse et par minutter sammen med løgene. Hvis det begynder at brænde på, kan du evt. tilsætte en lille sjat vand.
- Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og kikærter og rør rundt. Lad derefter retten småsimre i 20-25 min til kartofler og gulerødder er møre men ikke for bløde.
- Tilsæt så spinat og lad retten simre videre på lav varme et par minutter til spinaten er blød
- Smag til med salt og evt. cayennepeber.