Sød kartoffelkarry med spinat

Karry med ris serveret på hvid tallerken
Yields: 4 Servings Difficulty: Medium Prep Time: 5 Mins Cook Time: 30 Mins Total Time: 35 Mins

Opskriften her giver en krydret, cremet karrysovs, der rækker til 6-7 personer.
Jeg plejer at servere den med ris.

Ingredients

0/15 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/6 Instructions
  • Rist garam masala og spidskommen over medium varme og tilsæt så olien og karrypastaen.
  • Når olien er varm, tilsæt hakkede løg og revet ingefær og sauter til løgene er klare.
  • Skær søde kartofler og gulerødder i mundrette stykker og steg disse et par minutter sammen med løgene. Hvis det begynder at brænde på, kan du evt. tilsætte en lille sjat vand.
  • Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og kikærter og rør rundt. Lad derefter retten småsimre i 20-25 min til kartofler og gulerødder er møre men ikke for bløde.
  • Tilsæt så spinat og lad retten simre videre på lav varme et par minutter til spinaten er blød
  • Smag til med salt og evt. cayennepeber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *