Vietnamesiske friske forårsruller

Yields: 2 Servings Difficulty: Medium Prep Time: 30 Mins Cook Time: 20 Mins Total Time: 50 Mins

Vietnamesiske friske forårsruller er en dejligt let ret med en masse grøntsager, der kan tilpasses, så stort set alle kan spise det – uanset kostrestriktioner.

mango, tofu, gulerødder, avocado og agurk placeret i glasskåle på et træbord
Forårsrullerne er ikke bare sunde og lækre, men de er også super flotte og farvestrålende.

Traditionelt kommer man også tynde risnudler (også kaldet vermicelli) i forårsrullerne men for at få mere plads til alt det dejlige fyld, plejer jeg at undlade at komme disse i. Er der nogle grøntsager, du savner, kan du sagtens supplere med disse eller erstatte nogle af de grøntsager, der står i min opskrift – det er meget op til ens egen smag, hvad man kommer i.

Man kan selvfølgelig drikke, hvad man vil til, men vi plejer at finde en iskold hvidvin frem til at nyde sammen med denne ret – mums!

Ingredients

0/8 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Skær alle grøntsagerne i tynde stænger på ca. 4 mm tykkelse og 4 cm længde og læg dem i hver deres skål.
  • Dyp et stykke rispapir i vand, til det er helt dækket og læg det så op på en tallerken. Når du lægger det på tallerkenen, vil det stadig være stift, men efter nogle sekunder, vil det blive blødt og til at arbejde med.
  • Placer salat, grøntsager, tofu og sauce på papiret i en mængde stribe i midten, så du stadig kan lukke rullen. Du kan finde mine opskrifter på marineret tofu og peanutbutter-sauce her.
  • Papiret foldes nu ind fra alle 4 sider, så alt fyldet er samlet inde i rispapiret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *