Minestronesuppe

Minestronesuppe er en tyk italiensk suppe med masser af grøntsager. Den er perfekt at varme sig på en efterårs- eller vinteraften (eller en kølig sommeraften), og da der ikke er nogen fast opskrift på minestronesuppe, kan den laves på alle mulige forskellige måder, og den er derfor perfekt til at få tømt ud af diverse …

Marineret tofu i en glasskål

Marineret pandestegt tofu

Tofu har hos mange et dårligt ry, men hvis man kan finde ud af at tilberede den ordentligt, kan det virkelig blive lækkert! Selv indkarnerede kødelskere kan måske omvendes til at spise lidt mere vegetarisk. Jeg har efter utallige forsøg fået udviklet en opskrift, der giver en lækker karamelliseret tofu, der bl.a. kan bruges på …

Vietnamesiske friske forårsruller

Vietnamesiske friske forårsruller er en dejligt let ret med en masse grøntsager, der kan tilpasses, så stort set alle kan spise det – uanset kostrestriktioner. Traditionelt kommer man også tynde risnudler (også kaldet vermicelli) i forårsrullerne men for at få mere plads til alt det dejlige fyld, plejer jeg at undlade at komme disse i. …