Vietnamesisk peanut-sauce

Rispapir med farverigt fyld og peanut-sauce
Yields: 2 Servings Difficulty: Easy Prep Time: 10 Mins Cook Time: 2 Mins Total Time: 12 Mins

Denne peanut-sauce er fantastisk i vietnamesiske forårsruller, og det er nemt at justere op eller ned for mængden af sauce – og så kan den nemt laves helt vegansk!

Har man gæster, kan saucen med fordel laves dagen før – den er nemlig bedst, hvis den får lov til at køle ned, inden man kommer den i forårsrullerne.

Opskriften her er til 2 personer, men da den smager så godt, kommer man let til at spise mere. Jeg plejer derfor at lave dobbelt portion for at være sikker på, at der er nok.

Ingredients

0/6 Ingredients
Adjust Servings

Instructions

0/4 Instructions
  • Bland peanutbutter, hoisin-sauce, chilipasta og hvidløg (det vil ikke kunne blive helt jævnt).
  • Kom så blandingen i microbølgeovnen i 30 sekunders intervaller til det er jævnt og tykt.
  • Smag så til med limejuice og juster konsistensen med mælk.
  • Køl saucen ned inden servering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *