Category: Vegetarisk, Vietnamesisk
Yields:
2 Servings
Difficulty: Easy
Prep Time: 10 Mins
Cook Time:
2 Mins
Total Time:
12 Mins
Denne peanut-sauce er fantastisk i vietnamesiske forårsruller, og det er nemt at justere op eller ned for mængden af sauce – og så kan den nemt laves helt vegansk!
Har man gæster, kan saucen med fordel laves dagen før – den er nemlig bedst, hvis den får lov til at køle ned, inden man kommer den i forårsrullerne.
Opskriften her er til 2 personer, men da den smager så godt, kommer man let til at spise mere. Jeg plejer derfor at lave dobbelt portion for at være sikker på, at der er nok.
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
- Bland peanutbutter, hoisin-sauce, chilipasta og hvidløg (det vil ikke kunne blive helt jævnt).
- Kom så blandingen i microbølgeovnen i 30 sekunders intervaller til det er jævnt og tykt.
- Smag så til med limejuice og juster konsistensen med mælk.
- Køl saucen ned inden servering.