Category: Vegansk, Vegetarisk, Vietnamesisk
Yields:
6 Servings
Difficulty: Medium
Prep Time: 5 Mins
Cook Time:
15 Mins
Total Time:
20 Mins
Tofu har hos mange et dårligt ry, men hvis man kan finde ud af at tilberede den ordentligt, kan det virkelig blive lækkert! Selv indkarnerede kødelskere kan måske omvendes til at spise lidt mere vegetarisk.
Jeg har efter utallige forsøg fået udviklet en opskrift, der giver en lækker karamelliseret tofu, der bl.a. kan bruges på salater eller i vietnamesiske friske forårsruller.
Tricket er at lade tofuen ligge i sin marinade i mindst 1 time. Jo længere den ligger, jo bedre bliver resultatet. Marineringstiden er ikke inkluderet i forberedelses- og tilberedningstiden og skal derfor lægges oveni. Derudover smager det bedst, hvis tofuen får lov til at køle af, inden den kommes i en salat eller forårsrulle.
Ingredients
Adjust Servings
Instructions
-
- Bland soya, lime, honning, sesamolie, ingefær og presset hvidløg i en pose
-
-
-
-
- I mellemtiden tages panden af varmen og køles en smule ned. Hæld så resten af marinaden ud på panden og tilsæt kokossukker.
-